Thursday, 21. September 2017, Budapest, Önismereti mese-esték

from 21. September 2017 - 18:00 till 21:00
Budapest
HungaryBudapest
Show map
4 people attending
Action description
ÖNISMERETI MESE-ESTÉK
Szerezd meg a belső erődet, hogy megoldást találj a helyzetedre!

A meseterápia önismereti eszközével, önismereti műhelymunka estéken segítünk, hogy rátalálj az életcélodra, felold a félelmeidet, megtaláld a megoldást a téged feszítő kérdésekre, egyensúlyba kerülj az életedben.

Az önismereti mese-esteket Nezvál Eszter meseterapeutával tartjuk, aki Boldizsár Ildikótól, a meseterápia itthoni "tündérkeresztanyjától" tanulta a módszert.

Mikor javasoljuk neked, hogy részt vegyél az önismereti mese-esteken?

Akkor, ha...

- vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
- elakadtál, és nem látod, merre kellene tovább indulnod;
- elveszítetted a lelkesedésed, nincs erőd a terveid kivitelezni;
- nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, mivel kellene, hogy foglalkozz;

Show more
- párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
- sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
- össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
- belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
- és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

Kéthetente, mindig csütörtöki napon van a műhelymunka, 18 órakor kezdünk, vége kb. 21 órakor van. Az alkalmak között fogod érlelni magadban a műhelymunkán tapasztaltakat, így év végére csodálatos átalakuláson mehetsz keresztül.

Az önismeret mese-esteket zárt csoportban szervezzük, ami azt jelenti, hogy a csoportba az első alkalom után már nem lehet becsatlakozni.

EARLY BIRD AJÁNDÉK TŐLEM NEKED:
ÖNISMERETI TRÉNINGNAP A NORMAFÁNÁL!

ÖNISMERETI MESE-ESTÉKSzerezd meg a belső erődet, hogy megoldást találj a helyzetedre!A meseterápia önismereti eszközével, önismereti műhelymunka estéken segítünk, hogy rátalálj az életcélodra, felold a félelmeidet, megtaláld a megoldást a téged feszítő kérdésekre, egyensúlyba kerülj az életedben.Az önismereti mese-esteket Nezvál Eszter meseterapeutával tartjuk, aki Boldizsár Ildikótól, a meseterápia itthoni "tündérkeresztanyjától" tanulta a módszert.Mikor javasoljuk neked, hogy részt vegyél az önismereti mese-esteken?Akkor, ha...- vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;- elakadtál, és nem látod, merre kellene tovább indulnod;- elveszítetted a lelkesedésed, nincs erőd a terveid kivitelezni;- nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, mivel kellene, hogy foglalkozz;- párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;- sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;- össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;- belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;- és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.Kéthetente, mindig csütörtöki napon van a műhelymunka, 18 órakor kezdünk, vége kb. 21 órakor van. Az alkalmak között fogod érlelni magadban a műhelymunkán tapasztaltakat, így év végére csodálatos átalakuláson mehetsz keresztül.Az önismeret mese-esteket zárt csoportban szervezzük, ami azt jelenti, hogy a csoportba az első alkalom után már nem lehet A MESE-ESTEKRE ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEKA linkre kattintva: szeretettel!Mátrai Vanda coach, önismereti trénerés Nezvál Eszter meseterapeutaeted a teljes díjat, - ajándékba kapsz egy Normafa önismereti tréningnapot, melyet Mátrai Vanda tréner tart (az ajándék értéke 19.800 Ft. 2018. év valamelyik Normafa tréningjére eljöhetsz). Ezt a tréninget a lentebb megadott honlapon szintén megtalálod, ha megnéznéd, miről is szól.
JELENTKEZÉS A MESE-ESTEKRE ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK

A linkre kattintva:

Várunk szeretettel!

Mátrai Vanda coach, önismereti tréner
és Nezvál Eszter meseterapeuta
Chiviteata masiva en Budapest
Monday 07. December 2037
4 shares
Túró Rudi Evőverseny // Egy sem maradhat
Saturday 16. December 2017
1918 shares
Startup Europe Week Budapest 2018
Monday 05. February 2018
9 shares
New Year's Eve 2056 @Kossuth tér
Friday 31. December 2055
13 shares
Castiel találkozó
Friday 27. December 2030
51 shares
Find more interesting actions
Get recommendations for actions based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me actions suited for meNot now