Sunday, 27. August 2017, Damas, بحب الشام لانو

from 27. August 2017 - 23:00
till 28. August 2017 - 2:00
Damas
SyriaDamas
Show map
2086 people attending
Action description

Thursday, 10. November 2016, World, Mbrëmje poetike kushtuar 80 vjetorit të Kadaresë

from 10. November 2016 - 19:00 till 20:30
63 people attending
Action description
Data: 04.11.2016
Koha: 19:00
Vendi: Pallati i Kulturës
Hyrja: 50den

Jemi përsëri ne, nxënësit e këtij qyteti, vullnetarët e Kryqit të Kuq dhe artdashësit e vegjël, që mundohemi të përcjellim mesazhe, të shënojmë ditë jubilare si kjo e sotmja dhe të thyejmë rutinën jo vetëm të nxënësve por edhe të qytetit.
Këtë radhë do flasim për shkrimtarin tonë më të shquar, Ismail Kadarenë. Gjithçka për nder të 80 vjetorit të lindjes së tij dhe një formë modeste faleminderimi pë gjithçka që ka bërë për gjuhën shqipe, Shqipërinë dhe shqiptarët!
Përderisa është një projekt humanitar me mjetet e fituara do të ndihmojmë që një grup nxënësish të vizitojnë panairin e librit në Tiranë, kështu që ata do të kenë mundësi të jenë edhe më pranë veprave të Kadaresë.

Sunday, 13. November 2016, Fethiye, Nurşen&Mustafa Düğün - Nurşen&Mustafa Wedding( evet, biz de sizler kadar şaşkınız....Galiba sonunda evleniyoruz :)))

from 13. November 2016 - 19:05
Fethiye
TurkeyFethiyeMustafa Kemal Blv. No:213 Çalış Plajı - Fethiye48300
Show map
42 people attending
Action description
Sevgili Arkadaşlarım, Değerli büyüklerim,

Geç oldu ama tatlı olacak ;) hepinizi bekliyorum, detaylar davetiyede.

Dear Friends,

This the final destination,**** just got real :))))
13.11.2016 @Sultan's Aqua Park - Çalış Beach

See yaa there !!
يقول نـزار قباني ..

يقول نـزار قباني ..

Thursday 10. August 2017
5433 shares
شو كلمة ستك الشهيرة

شو كلمة ستك الشهيرة

Tuesday 29. July 2070
3 shares
يقول وائل كفوري ♬♪♩
Friday 24. April 2020
3625 shares
دورة إدارة المخابر
Saturday 02. December 2017
12 shares
تقول الاسطورة فيروز
Sunday 17. June 2018
6963 shares
شو عم يصير ب 2016 !
Friday 31. May 2024
598 shares
#فشة_خلق_فيسبوكية
Wednesday 01. January 2020
47 shares
كمشة أمل :$
Thursday 07. June 2057
89 shares
Find more interesting actions
Get recommendations for actions based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me actions suited for meNot now