Saturday, 29. June 2019, World, خربوشات بنوتة سورية :$

from 29. June 2019 - 13:52 till 16:52
Show map
5358 people attending
Action description
حسابنا عالفيس https://m.facebook.com/sedraroo/

حسابنا عالانستا https://www.instagram.com/khrbushat_bnota/

Wednesday, 22. June 2016, Brasov, String Theory II - Ravel - Brahms

from 22. June 2016 - 18:00
Brasov
RomaniaBrasov
Show map
34 people attending
Action description
Vibrate!Festival vă invită la un recital unic, la Sinagoga Neologă Braşov. Una dintre cele mai frumoase clădiri, pe lista monumentelor istorice din Braşov şi ** o acustică deosebită va găzdui 5 artişti - Vlad Maistorovici (vioară), Francesco Sica (violă), Dana Zemtsov (violă), Shiry Rashkovsky (violă), *** Codina (violoncel).

-------------------------------------------------------------------------------
Program:
RAVEL - Sonata for Violin and Cello
BRAHMS - String Quintet in G major, op. 111

Miercuri, 22 iunie, 18.00
Preţ bilet: 35 lei
Bilete disponibile la Libraria St. O. Iosif, Tipografia şi online pe biletebrasov.ro
-------------------------------------------------------------------------------

Vlad Maistorovici | vioară
Directorul festivalului, violonist și compozitor. Câștigător al Concursului Internațional George Enescu. Studii - The Yehudi Menuhin School, Royal College of Music London și Conservatoire de Lausanne. A susținut masterclass-uri pentru vioară la Lilla Akademien Stokholm, Dartington International Summer School, Geneva Conservatoire si Universitatea de Muzică București. Compozitiile sale au fost cântate de orchestre prestigioase precum London Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra sau European Union Chamber Orchestra.


Show more

Francesco Sica | vioară
A studiat la Academia de Muzică și Arte din Frankfurt, la Folkwang University of Arts din Essen și la celebra școală de muzică - Escuela Superior de Musica Reina Sofia din Madrid. A câștigat mai multe premii la concursuri internaționale precum Biennale di Violino in Vittorio Veneto, Brahms Competition sau Almere International Chamber Music Competition. Din 2010 este violonist în Monte Piano ****, ** care a participat la mai multe festivaluri în întreaga lume, iar din 2012 este directorul artistic al festivalului Kammermusikfest Sylt din Germania.

Dana Zemtsov | violă
Câștigătoare a numeroase concursuri în Luxemburg, Italia, Austria, Germania, Portugalia si Olanda, dezvoltându-și o carieră excepțională, Dana Zemtsov este unul dintre cei mai promițători soliști de violă, la nivel mondial, ai generației sale.
Recent a semnat în exclusivitate un contract ** Channel Classics Record, pentru trei înregistrări, una fiind primul CD de solo pentru violă „Enigma”, lansat în aprilie 2014.
În anul 2010 a fost desemnată „Tânărul Artist al Anului” în Olanda.

Shiry Rashkovsky | violă
Câștigătoare a premiilor Martin Musical Scholarship Fund, Cecil Aronowitz Viola Prize, Philharmonia Orchestra Meyer Award și Countess of Munster Musical Trust Recital Scheme, Shiry Rashkovsky provine dintr-o familie de muzicieni din Marea Britanie. A studiat științele sociale și politice la St Catharine’s College, Cambridge și ...viola la Academia Regală de Muzică din Londra. Este profesor de violă la Royal Holloway, University of London. A realizat înregistrări ** mai multe orchestre importante din Marea Britanie, printre acestea remarcându-se BBC Symphony Orchestra și Royal Philharmonic Orchestra.

*** Codina | violoncel
A absolvit Yehudi Menuhin School, în 2006 și Guildhall School of Music and Drama din Londra, iar din 2010, și-a continuat studiile la Chapelle Musicale Reine Elisabeth din Bruxelles. Invitat al multor festivaluri, *** a fost distins ** premii la multe concursuri internaționale, ca MBF Guilhermina Suggia, premiul Schlosskonzert al festivalului de violoncel de la Kronberg, premiul III și premiul criticii la concursul Primer Palau din Barcelona, și cel mai recent, premiul I și premiul EMCY la concursul Jeunesses Musicales Madrid.

Saturday, 20. August 2016, Idaho Falls, Annual Annual Pig Roast (Members and their Family)

from 20. August 2016 - 13:00 till 16:00
Idaho Falls
United StatesIdaho Falls635 Hemmert Ave83401-6274
Show map
21 people attending
Action description
The annual Pig Roast will be held August 20, 2016. More information will be added as plans are finalized.
أول خطوة بعد الثورة ؟

أول خطوة بعد الثورة ؟

Sunday 03. May 2020
7 shares
حبر
Saturday 18. January 2020
182 shares
#سوريا_بدون_حرب_أحلا
Tuesday 17. November 2020
1500 shares
خربوشات بنوتة سورية :$
Saturday 29. June 2019
1609 shares
كاتب ..
Thursday 01. July 2100
11 shares
يقول الشعب السوري ✌
Thursday 02. July 2020
2090 shares
حابب شي مرا
Monday 24. October 2033
208 shares
Find more interesting actions
Get recommendations for actions based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me actions suited for meNot now