Saturday, 13. October 2018, Valparaíso, .......

from 13. October 2018 - 23:00
till 02. November 2018 - 4:45
Valparaíso
ChileValparaíso
Show map
1731 people attending
Action description

Thursday, 31. December 2099, Skagen, Nytår 2100

from 31. December 2099 - 18:00
till 01. January 2100 - 8:00
Show map
23 people attending
Action description
Vær med til den første dybvandsfest, da Skagen sikkert er oversvømmet på det tidspunkt. Stefan Stenberg Sørensen giver drinks til alle overlevende deltagere. Udover gratis drinks vil vi medbringe nogle både med musik, og så uddeles der badedyr til alle dem, der ikke kan svømme. Der er desuden hjertestartere til dem, der giver den for meget gas! Det er tilladt at medbringe gæster.

Friday, 11. September 2015, Roskilde, BoomBlaStar Festival '15

from 11. September 2015 - 7:00
till 12. September 2015 - 21:00
Roskilde
DenmarkRoskildeHelligkorsvej 24000
Show map
653 people attending
Action description
Boomblastar er gadelampen som sætter fokus på musikken fra gaden, alt fra store erfarne artister til mindre upcoming-kunstnere.

Efter to succesfulde arrangementer og god omtale blandt hiphop elskere i Roskilde, tager BoomBlaStar nu skridtet videre og løfter sløret for Danmarks nye hiphop festival. BoomBlaStar Festival vil være en festival i højt tempo: Rappere, freestylere, dansere, poetryslammere og DJ's vil indtage festivalens tre scener. Udendørsarealet vil bestå af grillhygge, lækker hiphop og graffitimalere, som vil skabe det rigtige miljø med deres kunst. Der vil være muligt at købe street-wear.

Line-up:

▸ Jooks (fredag)

Johan Forsby alias Jooks vandt DM i rap helt tilbage i 1997 med gruppen Rent Mel. Debutalbummet var ‘Privilligeret’ i 2009 med kæmpehittet ‘Hun Vil Ha’ En Rapper’ - samme år var Jooks var en del af Musik i Lejets allerførste line-up. I år er et nyt ‘Dyr’ kommet til verden. På albummet formår Jooks at bide ironisk i sig selv og øjne virkelighedens lette og tunge emner. Han er blevet mere voksen, men er stadig ret rap i munden.

▸ Jonny Hefty & Jøden (lørdag)

De to langhårede landsbytosser har pakket tourbussen med mikrofoner, pladespillere, iskolde øller og brandvarme rim. DJ Static sidder klar på bagsædet med benhårde beats.

De to jyders bromance startede i 2000, hvor den langhårede aalborgenser Jonny Hefty og den storskrydende østjyde Jøden mødtes på en banegård, så hinanden an, røg en

Show more
fredspibe og begyndte at lave riv-røv-ruskende jyde-rap. De gamle drenge har fortsat samarbejdet de sidste 15 år og spillet et hav af festlige koncerter de mest utrolige steder rundt omkring i landet.

▸ Kasper Spez (fredag)

Den danske, kritikerroste hip hop poet Kasper Spez har siden 2010 været væk fra den musikalske scene til stor ærgrelse for mange. Men nu er Kasper endelig klar med opfølgeren til hans debutplade ”Fantasten”.

Kasper’s lyriske univers balancerer de fordrukne tanker fra Tom Waits og C.V. Jørgensen i et mix af fortællinger han hører på cafeen og i baren; Den unge mand der fortæller historien om at gå til kanten og suge lidt frihed, for at løbe hjem igen inden det bliver alt for farligt, og om manden der går ud og søger konflikten og slåskampen for at få noget indhold i sit ellers tomme liv. Hans tekster udspringer fra misfortolkede samtaler mellem fremmede, og forsøget på at forstå og tage stilling til andres og egne dæmoner. Den kommende plade er mere detaljerig, og har en dybere, psykologisk reflektion end hans tidligere udspil – det er ikke dømmende, men mere fortolkende. Der er større samspil mellem tekst og musik, og mere plads til at musikken får rum til at fylde ud selv så den giver sit bidrag til historien.

▸ J-Spliff

J-Spliff har i over 10 år været en af de mest prominente engelsksprogede rappere på den danske hiphop scene, både som solo artist og som en del af super-gruppen Majors. Sidste år flirtede han for første gang med sit modersmål på albummet "Større End Alting”, og lige pt. arbejdes der på nye projekter med bl.a. Fresh-I fra Donkey Sound.


▸ Jeppe Rapp

I 2015 er Jeppe Rapp igen klar på, at vise hvorfor han fortjener en plads blandt dansk Hip Hop’s elite. På “Se Mord Uden Hænder” har Jeppe allieret sig med producer Lars Louvre (Faldgruppen) fra København. På EP’en medvirker udover Lars Louvre også 2Pedo (Faldgruppen), Lil’ Fyr, Frederik Sander, og Abbaz som har været en del af CHEFF RECORDS.

▸ Lille

Mange er nok stødt på Lille i selskab med Ankerstjerne på succeserne “Vent Og Se” samt “Mit Navn I Lys“, og det er der en god grund til. Drengene har netop begyndt et musikalsk samarbejde, som virkelig har fået luft under vingerne.
Dog skal Lille ikke ses i skyggen af Ankerstjerne. Hans umiskendelige rå stemme og evne til at få flow og lyrik til at spille sammen, er blevet hans kendetegn. For få år siden fik han med numre som “Bag Facaden” og “Ensom Jeg” skabt opmærksomhed omkring sig selv, og nu lader det til, at karrieren går ind i en ny og spændende fase. Man kunne bl.a. opleve rapperen til dette års Distortion, ligesom Lille også har været med Ankerstjerne på tour.


▸ Mund De Carlo (lørdag)

Den 27 årige rapper fra Nørrebro er en del af det musikkollektivet Struglaz, og har i en lang årrække vist sig som én af de dygtigste freestyle- og accapellarappere herhjemme i MC’s Fight Night og Rap Slam Battles. I sidstnævnte konkurrence er han endnu ubesejret og har stået for flere af formatets stærkeste præstationer - senest i sin battle mod Jøden. I 2014 udgav Mund de Carlo albummet "Frit Fald" som modtog flot kritik og en Gaffa Pris-nominering i kategorien ”Årets urban udgivelse”. I marts 2015 udkom ”Ordene Først”, som tager sprog, rim og flowteknik til et nyt niveau på dansk og med flere 5-stjernede anmeldelser, P3 debut, en udsolgt releasekoncert på Ideal Bar, Vega og en række bemærkelsesværdige liveshows landet over, har fået sat et solidt aftryk på den danske rapscene.

▸ Manus Bell - Official + Crew

Manus Bell og resten af HSP-Crew er klar til at give dig alt fra hans egen klassiske 90'er Boom Bap lyd til det der er værre! Glæd jer!

▸ Trepac

Trepac har efterhånden opbygget et imponerende hip hop generalieblad, både som den ene halvdel af gruppen M-Cnatet, men også som solorapper.
Første udspil fra Trepac var albummet ’Fatamorgana’ fra 2011. Senest har han i 2015, i samarbejde med produceren Boone, leveret albummet ”De forkerte spor”, hvor han igen markerer sig med et af den danske rapscenes bedste flows og skarpeste tekster.▸ LARSN

Hennesey & LARSN er en ny konstellation på den danske rap scene. Bygget på et langt venskab og på ensartede præferencer for hvordan musik skal lyde. Samarbejdet bygger på kemi, forståelse og en stærkt smittende glæde for musikken.

▸ Fresco - ft. Dingo

Fresco er kendt for, at inddrage sit publikum når han står på scenen og denne gang lover han, at det ikke bliver anderledes. Hans back-up rapper Dingo, er hans fætter og du har lavet musik sammen siden de var 11 år gamle.
De sidste par gange har vi kun fået lov at se hans freestyle evner, men han har taget lidt af sit eget materiale med denne gang!

▸ Gigasus

Lad være med at kalde det et comeback. Jeffrey McCammon er veteran i spillet. Både som producer og rapper har han brugt over et halvt liv på at finde sig selv både i og udenfor musikken. Socialrealisme, systemkritik og mørk melankoli med et strejf af optimismens lys, er den bedste beskrivelse af stilen. Har du aldrig oplevet Jeffrey live er du gået glip af noget, hvis du har; vil dette være et kært gensyn med den fortabte søn.

▸ Komplx

KomplX er et rap crew bestående af 7 rappere og 2 producere. Gruppen KomplX blev til da grupperne MPC, Triple S og solo artisten Jonas Potest, valgte at slå hovederne sammen med Produceren Charlie Charles og sætte fokus på, at få den gamle hiphop tilbage i stuerne i Danmark.

▸ Misshell

Misshell er en upcoming artist fra København’s undergrund. Hun begyndte som rapper og har nu en mere reggae inspireret lyd.
Kombinationen af hendes liv på gadeplan, maler hun ord over spændende instrumentaler. Hun er potentialet, udsenet og vilde skills, det er et spørgsmål om tid før hun indtager DK!


▸ Swiff

Swiff fra Roskilde området er en erfaren rim og flow teknikker, med styr på sin lyrik, stemmekontrol, stage performens, indhold i tekster såvel som i hans freestyle. Swiff udkom i 2014 med EP'en "Andet Kapitel" - Tænk over den - en EP spækket med dobbel tempo rap om hverdagens problematikker. Swiff er også en del af rap gruppen Triple S (MPC & Triple S) som er en del af KomplX.

▸ L.U.X

Roskilde rapperen L.U.X debuterede første gang med sangen Beef og har siden kunne opleves på diverse spillesteder landet over.
Han leverer lynhurtig punchline rap over nyskabendee beats, han er en Hitman på scenen, som er klar til at likvidere MC's!

▸ Råmkat og Psykopadran

▸ The Bioriginals

The Bioriginals is a Hip Hop group based in Denmark formed by 3 MC’s: Particle Man from Silkeborg, Dandelion and Son of Sun both located in Copenhagen.
This project was simple, create some dope tracks and form an EP combining 3 different skillful styles and creativity. Seamingly simple the project was started in 2013 but finally it’s here with the help from cratediggers Skinfaan and K4 behind the awesome beats and great mixing and mastering job from DJ Rapido of Melomani Studio.


▸ HipHop Korpset

Hiphop Korpset er en gruppe rappere hovedsageligt fra Gladsaxe område, alle med hver deres styrker, teknik og stil. Både med engelske og danske rappere. Gruppen består af 8 individuel rappere: Papa, Mown, Denzo, Ekim, ThatniggaSK, ArtigeArdit, Huzzi og Orale Tupakii

▸ Curtis Gold

Inspireret af sen 80’erne og 90’ernes gyldne hiphop tid, leverer Curtis Gold musik præget af funk, neonlys, good times og good vibes. Curtis Gold er en original old school cat, der ved hvordan ordene skal twistes, så du aldrig kan få dem ud af hovedet igen.

▸ KaSeR

KaSeR er en engelsk sproget rapper, der leverer old school hiphop med masser af rim. KaSeR er halv dansk halv Iraner som har boet i Australien og dyrket hiphop siden han faldt for kulturen.
Han har 2 ep'er ude og tager sin tid med det tredje, dog er det på vej!

▸ Rune Rim

▸ Golden Eagles & G.D.P Crew

En dansk rap gruppe, som har viet deres tekster og flows til Danmarks gamle hovedstad Roskilde. Deres musik er dedikeret til venner og familie fra ”Den Gamle Kongeby”, som også er titlen på deres første og hidtil eneste album. Drengene består af producer Gold Dogg, guitarristerne brødrene Mickel Cardell og rapperne LP & MC Caffe. Inspirationen til Golden Eagles er Roskilde.

G.D.P Crew er rappere og sangere som alle er fra Roskilde, som er gået sammen i fælles projekt om at skabe noget nyt sammen.

▸ Bernie

Rapperen Bernie, som optrådt live for første gang ved BoomBlaStar, har startet et projekt med sanger guitarist og producer Joachim Krogsgaard Andersen og sanger og guitarist Simon Lindahl. Under navnet Projektet vil de prøve og give hiphoppen et mere ægte akustisk og levende udtryk.

▸ Hallo! Mikkel

Det bliver alvorligt dumt når din dreng Hallo! Mikkel træder ind. Vær klar til at blive blæst væk af den tunge ryst fra 808'eren, kast grillen i kæften og flyd med til det beskidte syd.
Hallo! Mikkel er både rapper og producer, står for både tekster og beats, og har flere anbefalinger af numre i KarriereKanonen.


▸ Mic (Official Fanpage)

Mic er en 23-årig rapper fra Århus V (Max På), som er flyttet til København for at kickstarte sin egen musikkarriere.
Hans dybe og indholdsrige tekster blandet med tunge og fængende beats skaber en helt speciel oplevelse, hvor man som lytter bliver trukket med i hans univers og hans interessante levering.
Mic's seneste udgivelse er EP’en ’Spis eller bliv spist’ som er blevet modtaget rigtig pænt.


▸ Samo #Balotelli-Attitude

Samo er en 20 årig rapper fra Husum, som laver hip-hop og grime. En London-rap inspireret lyd og tekster med metaforer og ordspil, der omhandler livet på gaden. Det er hvad man kan forvente af manden med BalotelliAtittude.

▸ Michael Fynne

Hvis du er til energisk rap med kant og attitude er Michael Fynne helt sikkert den rigtige at tjekke ud. Med sine kun 121 somre er dette Aarhus-talent årevis foran sin alder, og leverer hårdslående rapmusik som ALTID har noget på hjerte. Han arbejder pt på en album som skul komme ud ved slutningen af 2015/starten af 2016. Hans første album "Proving Grounds" kan lyttes til på Spotify og købes på iTunes.

▸ Timur & Helena + band

Timur er en 22 årig odenseansk rapper, der har leveret rim og flows til undergrunden i 6 år.
Han er akkompagneret på scenen af den smukke og talentfulde sangerinde Helena Bjoljahn.
Med sig har de et band bestående af Jasper Jagt på bas, Hasse Mydtskov på trommer, samt DJ Beatnik på de to hjul af stål.
Bandet leverer god energi og et tekstunivers med stof til eftertanke. Alt i alt et frisk pust til den danske hiphop scene.

▸ TUNG

TUNG, en ny ung rapper i spillet med smag for dobbelt tempo, hip hop & reggae, skubbet på scenen af Real life records & S.pl.i.f click productions.

▸ Sala

Sala er et frisk pust på den danske Hip Hop scene! Hans fede vokal spreder metaforer over spændende instrumentaler. Han gør op med den normale måde, at bygge sange op på, dette gør ham unik, Sala er ikke som andre!
Han er en forholdsvis uprøvet MC med blod på tanden, han mangler bare et sprængbræt op fra Roskildes undergrund!

▸ Rudbæk & Fri-Tiden

Rudbæk & Fri-Tiden er en ung energisk rap-gruppe fra Odense bestående af de 2 rappere som navnet antyder Rudbæk (Rasmus Rudbæk) & Fri-Tiden (Frederik Friborg) udover det er Dj’en W.M.P (Weapon Of Mads Production) en del af gruppen. I løbet af de seneste 3 år gruppen har eksisteret, har de spillet venues og spillesteder over hele landet. Når Rudbæk & Fri-Tiden optræder, er der garanti for god energi, højt niveau både på rap og beats med funky, positive undertoner.

▸ MissFornøjet

MissFornøjet har ben i næsen, hiphop i blodet, interessante tekster og et flow der får dig til at tabe kæben.
Hun rapper om hvad hun har på hjertet; fra ulykkelig kærlighed til forelskelse, fra de ting der får hende til at krumme tær, til de ting der gør hende glad.
Hun en af de få kvindelige rappere i det danske Hip Hop miljø!

▸ Ergo (DK)

ERGO spytter melankolske rim med en elegant aggresivitet, mens et klassisk 90‘er-beat nænsomt kilder øregangen og lægger op til eftertanke, samt en langsom køretur ved stranden. Der er en følsomhed blandet med en introvert aggression i hans flow og lyrik, der kunne minde om Suspekt på deres allermest chillede tracks.

▸ Caicedo

Caicedo er aktuel med EPen "Epoca 93-15", der indeholder sange om rapperens oplevelser, både negtive og positive. Musikken er i en genre for sig selv med rap tilsat R&B/Soul.

▸ Biggie

Rapperen Biggie, Daniel Jensen, er en hidtil uprøvet solist. Han er primært kendt som en del af gruppen G.D.P Crew. Han er en dygtig rapper med en rå tone og meget iørefaldende lyrikker. Bl.a. G.D.P tracket "Små Nosser" som blev et lokalt hit, der omhandlede et umotiveret overfald på Biggie, fik for alvor søsat hans navn. Siden G.D.P hittet, er det dog ikke blevet til det store fra rapperen. Men nu begynder han at røre på sig, bl.a. med sit nye track "Autoriteter" hvor rapperen fortæller om et sammenstød med ordensmagten, der gik vitterlig galt.

▸ Fusion

Fus!on består af, Niller.d og PæntGrim, der er godt i gang med at leve livet - musik er livet!
De to friske Herlev drenge, skriver, producerer, laver artwork - rent faktisk står de for det meste selv, dog med hjælp fra diverse rappers, producerer og fx. tekstforfatter Jonas Johanson der er vokset op med drengene.

▸ Zenmink&Saduk

Straight up uintelligente joviale laise faire bøhmænd, direkte ud af skoleanstalten! ZenMink&Saduk er mikrofonriddere med seksløberen klar, der leverer røverhistorier, fyldt med rim og Rizla.

▸ Roskillaz

Roskillaz er en rap gruppe, som levere alt fra dybe/personlige tekster, til gadeplans lyrik som rammer hårdt. Gruppen består af unge rapper, der først lige har fået blod på tanden; De er en gruppe, som man skal holde øje med!

▸ MC Jimmieee

MC Jimmieee forsøger at ramme en stil som ingen har, derfor er han utrolig unik. Han har forberedt et specielt live show til BoomBlaStar Festival, hvor han også vil rappe på engelsk. MC Jimmieee tager musikken i en ny retning og er snart klar med en del nye spændende numre!

▸ Mer' Slasker!

▸ Rux

RUX laver festligt punchlines rap, der giver dig et stort smil på. Lyrikken er gennemtænkt og udforudsigelig, med et strejf af alkohol. Glæd dig til, at holde en fest!

▸ LUXEN

LUXEN er 20 år og kommer fra Roskilde, maler graffiti og skriver tekster.
Han går op i fester og gør alt for ikke at blive gammel. Sætter pris på familien og giver den op for hans Homie! LUXEN's livsstil bliver afspejlet i hans musik

▸ Brun

Brun er historien om en bomstærk half & half, bestående af 50 pct punclinerap og 50 pct voksenswag. En erfaren mand med mange år i spillet der trodser den moderne selviscenesættelsesrap, og stadig insisterer på troværdighed i sine tekster, uanset om der er tale om de reflekterede, personlige og selvudleverende af slagsen eller om de mere punchlinebaserede. Brun er i øvrigt så småt igang med indspilningerne til næste udgivelse der med reference til både lyd og stil netop bærer arbejdstitlen ”Voksenswag”.

▸ Blodsport

Blodsport er en gruppe bestående af Makaber, Architech/Poltergeist & DJ Endless Critic. Det er hårdtslående kompromisløs boom bap hip hop, som de selv ønsker den skal lyde, med tydelig inspiration fra klassisk filmkunst, historiske begivenheder, personlige oplevelser, tanker og ikke mindst tung snavset 90’er hip hop.
Blodsport går på scenen med Svend Spyt!

▸ Svend Spyt

Svend Spyt er et hip hop-afskum med rustikke rødder. Mens han er inspireret af Den Gyldne Eras boom bap-lyd, udnytter han det musikalske talerør og spektakulære kvalitetsproduktioner for at salivere kompromisløse sandheder lige i femøren på dig og din søster. Han vil garantere en perfekt fusion af stødende poesi og tekniske rimskemaer.
Oplev ham på til BoomBlaStar Festival, hvor han går på scenen sammen med Blodsport!

▸ Thorsen

Thorsen er en af Danmarks bedste beatboxere, han har deltaget i en lang række undergrunds konkurrencer og vundet i 'Danmark har talent'.
Glæd dig til et facinerende show!

▸ DJ Phatface & DZaki

DJ Phatface & DZaki har været husets DJ's ved de to første BoomBlaStar arrangementer, de er klar til at gentage succesen!
De springer højtalerene med det fedeste Hip Hop, alt fra old school tip new school bangere! Kvaliteten er høj, og gulvet bliver fyldt op med Hip Hop moves!

▸ DJ Jakob med K

DJ Jakob med KJakob med K var hus DJ på det hedengangne Got Jamn, der blev afholdt på Paramount, som i flere år var samlingspunkt for Roskilde’s hip hop kultur. Nu har han taget sin passion for hip hop og vinyl videre og startet webshoppen www.rekords.dk
DJ Jakob med K fokuserer på samplebaseret hip hop med nakkebrækkende beats og rap med indhold. Forvent 90’er klassikere og undergrunds perler, når Jakob indtager pladespillerne.

▸ Boomblastar Dance Battle

▸ Vejlebo Dance Studio

Vejlebo Dance Studio vandt DM og repræsenterede Danmark til VM i dans i 2015!
Til BoomBlaStar Festival '15 står Natacha Vejlebo og Vejlebo Dance Studio, for en Hip Hop dance Battle!
Det går ned!

▸ MC's Fight Night

Fredag d. 11. september står i battlerappens tegn! I bedste Mc's Fight Night stil har vi åbnet dørene for det nyere tiltag, WomBattles. WomBattles er ligesom Fight Night en battlekonkurrence hvor det improviserede rap er i højsædet. I bedste 8-Mile stil kan du se 8 sulte freestylerappere bide af hinanden med deres verbale våben! Fresco er host og vil guide jer igennem det vilde show. Bag de to hjul er stål er den fantastiske DJ Mor Ugle som sørger for lækre beats til rapperne.


Vi ses til to lækre dage i hiphoppens tegn!

Fredag d. 11/9 og lørdag d. 12/9
Warm-up fra kl. 15.00 begge dage
Koncertstart kl. 19.00
Forsalg: Partout 200 kr. + gebyr, pr. dag. 130 kr. + gebyr. Billetter via gimle.dk

▸ Samo #Balotelli-Attitude

Samo er en 20 årig rapper fra Husum, som laver hip-hop og grime. En London-rap inspireret lyd og tekster med metaforer og ordspil, der omhandler livet på gaden. Det er hvad man kan forvente af manden med BalotelliAtittude.

▸ Timur & Helena + band

Timur er en 22 årig odenseansk rapper, der har leveret rim og flows til undergrunden i 6 år.
Han er akkompagneret på scenen af den smukke og talentfulde sangerinde Helena Bjoljahn.
Med sig har de et band bestående af Jasper Jagt på bas, Hasse Mydtskov på trommer, samt DJ Beatnik på de to hjul af stål.
Bandet leverer god energi og et tekstunivers med stof til eftertanke. Alt i alt et frisk pust til den danske hiphop scene.

▸ TUNG

TUNG, en ny ung rapper i spillet med smag for dobbelt tempo, hip hop & reggae, skubbet på scenen af Real life records & S.pl.i.f click productions.

▸ Sala

Sala er et frisk pust på den danske Hip Hop scene! Hans fede vokal spreder metaforer over spændende instrumentaler. Han gør op med den normale måde, at bygge sange op på, dette gør ham unik, Sala er ikke som andre!
Han er en forholdsvis uprøvet MC med blod på tanden, han mangler bare et sprængbræt op fra Roskildes undergrund!

▸ Rudbæk & Fri-Tiden

Rudbæk & Fri-Tiden er en ung energisk rap-gruppe fra Odense bestående af de 2 rappere som navnet antyder Rudbæk (Rasmus Rudbæk) & Fri-Tiden (Frederik Friborg) udover det er Dj’en W.M.P (Weapon Of Mads Production) en del af gruppen. I løbet af de seneste 3 år gruppen har eksisteret, har de spillet venues og spillesteder over hele landet. Når Rudbæk & Fri-Tiden optræder, er der garanti for god energi, højt niveau både på rap og beats med funky, positive undertoner.

▸ MissFornøjet

MissFornøjet har ben i næsen, hiphop i blodet, interessante tekster og et flow der får dig til at tabe kæben.
Hun rapper om hvad hun har på hjertet; fra ulykkelig kærlighed til forelskelse, fra de ting der får hende til at krumme tær, til de ting der gør hende glad.
Hun en af de få kvindelige rappere i det danske Hip Hop miljø!

▸ Ergo (DK)

ERGO spytter melankolske rim med en elegant aggresivitet, mens et klassisk 90‘er-beat nænsomt kilder øregangen og lægger op til eftertanke, samt en langsom køretur ved stranden. Der er en følsomhed blandet med en introvert aggression i hans flow og lyrik, der kunne minde om Suspekt på deres allermest chillede tracks.

▸ Caicedo

Caicedo er aktuel med EPen "Epoca 93-15", der indeholder sange om rapperens oplevelser, både negtive og positive. Musikken er i en genre for sig selv med rap tilsat R&B/Soul.

▸ Biggie

Rapperen Biggie, Daniel Jensen, er en hidtil uprøvet solist. Han er primært kendt som en del af gruppen G.D.P Crew. Han er en dygtig rapper med en rå tone og meget iørefaldende lyrikker. Bl.a. G.D.P tracket "Små Nosser" som blev et lokalt hit, der omhandlede et umotiveret overfald på Biggie, fik for alvor søsat hans navn. Siden G.D.P hittet, er det dog ikke blevet til det store fra rapperen. Men nu begynder han at røre på sig, bl.a. med sit nye track "Autoriteter" hvor rapperen fortæller om et sammenstød med ordensmagten, der gik vitterlig galt.

▸ Fusion

Fus!on består af, Niller.d og PæntGrim, der er godt i gang med at leve livet - musik er livet!
De to friske Herlev drenge, skriver, producerer, laver artwork - rent faktisk står de for det meste selv, dog med hjælp fra diverse rappers, producerer og fx. tekstforfatter Jonas Johanson der er vokset op med drengene.

▸ Zenmink&Saduk

Straight up uintelligente joviale laise faire bøhmænd, direkte ud af skoleanstalten! ZenMink&Saduk er mikrofonriddere med seksløberen klar, der leverer røverhistorier, fyldt med rim og Rizla.

▸ Roskillaz

Roskillaz er en rap gruppe, som levere alt fra dybe/personlige tekster, til gadeplans lyrik som rammer hårdt. Gruppen består af unge rapper, der først lige har fået blod på tanden; De er en gruppe, som man skal holde øje med!

▸ MC Jimmieee

MC Jimmieee forsøger at ramme en stil som ingen har, derfor er han utrolig unik. Han har forberedt et specielt live show til BoomBlaStar Festival, hvor han også vil rappe på engelsk. MC Jimmieee tager musikken i en ny retning og er snart klar med en del nye spændende numre!

▸ Rux

RUX laver festligt punchlines rap, der giver dig et stort smil på. Lyrikken er gennemtænkt og udforudsigelig, med et strejf af alkohol. Glæd dig til, at holde en fest!

▸ LUXEN

LUXEN er 20 år og kommer fra Roskilde, maler graffiti og skriver tekster.
Han går op i fester og gør alt for ikke at blive gammel. Sætter pris på familien og giver den op for hans Homie! LUXEN's livsstil bliver afspejlet i hans musik

▸ Brun

Brun er historien om en bomstærk half & half, bestående af 50 pct punclinerap og 50 pct voksenswag. En erfaren mand med mange år i spillet der trodser den moderne selviscenesættelsesrap, og stadig insisterer på troværdighed i sine tekster, uanset om der er tale om de reflekterede, personlige og selvudleverende af slagsen eller om de mere punchlinebaserede. Brun er i øvrigt så småt igang med indspilningerne til næste udgivelse der med reference til både lyd og stil netop bærer arbejdstitlen ”Voksenswag”.

▸ Blodsport

Blodsport er en gruppe bestående af Makaber, Architech/Poltergeist & DJ Endless Critic. Det er hårdtslående kompromisløs boom bap hip hop, som de selv ønsker den skal lyde, med tydelig inspiration fra klassisk filmkunst, historiske begivenheder, personlige oplevelser, tanker og ikke mindst tung snavset 90’er hip hop.
Blodsport går på scenen med Svend Spyt!

▸ Svend Spyt

Svend Spyt er et hip hop-afskum med rustikke rødder. Mens han er inspireret af Den Gyldne Eras boom bap-lyd, udnytter han det musikalske talerør og spektakulære kvalitetsproduktioner for at salivere kompromisløse sandheder lige i femøren på dig og din søster. Han vil garantere en perfekt fusion af stødende poesi og tekniske rimskemaer.
Oplev ham på til BoomBlaStar Festival, hvor han går på scenen sammen med Blodsport!

▸ Thorsen

Thorsen er en af Danmarks bedste beatboxere, han har deltaget i en lang række undergrunds konkurrencer og vundet i 'Danmark har talent'.
Glæd dig til et facinerende show!

▸ DJ Phatface & DZaki

DJ Phatface & DZaki har været husets DJ's ved de to første BoomBlaStar arrangementer, de er klar til at gentage succesen!
De springer højtalerene med det fedeste Hip Hop, alt fra old school tip new school bangere! Kvaliteten er høj, og gulvet bliver fyldt op med Hip Hop moves!

▸ DJ Jakob med K

DJ Jakob med KJakob med K var hus DJ på det hedengangne Got Jamn, der blev afholdt på Paramount, som i flere år var samlingspunkt for Roskilde’s hip hop kultur. Nu har han taget sin passion for hip hop og vinyl videre og startet webshoppen www.rekords.dk
DJ Jakob med K fokuserer på samplebaseret hip hop med nakkebrækkende beats og rap med indhold. Forvent 90’er klassikere og undergrunds perler, når Jakob indtager pladespillerne.

▸ Vejlebo Dance Studio

Vejlebo Dance Studio vandt DM og repræsenterede Danmark til VM i dans i 2015!
Til BoomBlaStar Festival '15 står Natacha Vejlebo og Vejlebo Dance Studio, for en Hip Hop dance Battle!
Det går ned!

▸ MC's Fight Night

Fredag d. 11. september står i battlerappens tegn! I bedste Mc's Fight Night stil har vi åbnet dørene for det nyere tiltag, WomBattles. WomBattles er ligesom Fight Night en battlekonkurrence hvor det improviserede rap er i højsædet. I bedste 8-Mile stil kan du se 8 sulte freestylerappere bide af hinanden med deres verbale våben! Fresco er host og vil guide jer igennem det vilde show. Bag de to hjul er stål er den fantastiske DJ Mor Ugle som sørger for lækre beats til rapperne.


Vi ses til to lækre dage i hiphoppens tegn!

Fredag d. 11/9 og lørdag d. 12/9
Warm-up fra kl. 15.00 begge dage
Forsalg: Partout 200 kr. + gebyr, pr. dag. 130 kr. + gebyr. Billetter via gimle.dk
Marcha para que WARY baje de peso

Marcha para que WARY baje de peso

Friday 28. April 2073
13 shares
.......

.......

Saturday 13. October 2018
520 shares
PATRICIA CARTAGENA gODINEZ
Monday 22. September 2053
4 shares
Botanico
Friday 18. December 2020
3 shares
DENLE ME GUSTA A LA PAGINA PLZ
Friday 21. April 2023
40 shares
Marcha para que la Junaeb aprenda a preparar palta.
Thursday 31. December 2020
2288 shares
Find more interesting actions
Get recommendations for actions based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me actions suited for meNot now