Saturday, 29. July 2017, Pärnu, Aloha Summer Party 2017 at Club Sugar

from 29. July 2017 - 23:00
till 30. July 2017 - 6:00
Pärnu
EstoniaPärnuVee 1080010
Show map
137 people attending
Action description
When Aloha visits summer capital you will drink triple, see double and act single.

More info coming soon...

Saturday, 22. July 2017, World, Strand Salsa Országos Bajnokság 2017.

from 22. July 2017 - 14:00 till 19:00
42 people attending
Action description
Esőnap: Július 30.
III. Magyarországi Strand Salsa Országos Bajnokság 2017. Fonyód, élőben zenél a Lobo latino zenekar, latinos ritmusok, táncshow, színes programok, a közönségnek LIMBO verseny és lesz jó idő, a Balaton, a napozás,a koktélozás, a fürdés, a buli és a kell egy nyári szombathoz...

Kiírás, szabályzat:
III. Strand Salsa Országos Bajnokság 2017.
Verseny napja: 2017. július 22. szombat 14:00-19:00
(esőnap: július 30. vasárnap 14:00-19:00)
Helyszíni nevezés 12:00 órától 13:30 óráig
Verseny helyszíne: 8640, Fonyód, Sándortelepi Strand, Fürdő utca, homokos focipálya

Regisztráció: A versenyzők és a csoportok a versenyhelyszínen történő megjelenés és a regisztráció után rajtszámot kapnak.

Forgatókönyv július 19-től:Show more

Folyamatos információk:


Kategóriák:
1) Kezdő Salsa páros (alap tánctudással rendelkezik, 2016-ban vagy 2017-ben kezdett)
2) Haladó Salsa páros (már régebb óta táncol vagy 2013 ,2014 vagy 2015-ben kezdett)
3) Profi Salsa páros ( 2012-ben vagy előtte kezdett el táncolni, leendő vagy volt versenyző, nevezhet diák-diák, tanár-diák, tanár-tanár páros is)
4) Salsa Rueda Kis Csoport (4-6 pár közötti létszám, fiú-lány párok)
5) Salsa Rueda Nagy Csoport (7-12 pár közötti létszám, fiú-lány párok)
6) Kezdő Bachata páros (alap tánctudással rendelkezik, 2016-ban vagy 2017-ben kezdett)
7) Haladó Bachata páros (már régebb óta táncol vagy 2013,2014 vagy 2015-ben kezdett)
8) Profi Bachata páros ( 2012-ben vagy előtte kezdett el táncolni, leendő vagy volt versenyző, nevezhet diák-diák, tanár-diák, tanár-tanár páros is)

Több kategóriában is lehet indulni egy párosnak, fiúnak vagy lánynak, lehet indulni Salsa Ruedában, Páros Salsában vagy páros Bachata-ban is, más partnerrel is lehet versenyezni, de akár több Rueda csapatnak is a tagja lehet egy fiú is vagy egy lány is.
Fontos, hogy páros táncoknál mindenki a szintjének megfelelő kategóriába nevezzen!
A rendezők várják a táncklubok, egyesületek vagy salsa csoportok vezetőitől a nevezéseket, de akik nem tartoznak jelenleg sehová sem, táncklubtól és egyesülettől függetlenül is lehet nevezni erre a party hangulatú versenyre.

Nevezési díj: NINCS

Több kategóriában történő nevezés esetén a helyszíni regisztrációnál jelezni kell a szervezők felé, hogy melyik kategóriában indul még a táncos.

Nevezési határidő a forgatókönyv miatt július 14. péntek déli 12:00 óra. Ezen időpont után történő nevezés vagy az adott napon a helyszínen történő nevezés esetén a szakmai vezető kompetenciája a nevezés elfogadása a forgatókönyv kialakítása és a létszám miatt.

Belépőjegy: VERSENYZŐKNEK INGYENES! Kisérőknek, nézőknek belépőjegyes.

Konferáló szöveg: Versenyzőkről, Csoportokról
A versenyzők és a csoport vezetők a rendezők felé magukról elmondható szöveget küldenek előre, pl. kik vagyunk, hol tanulunk/tanultunk táncolni...stb), amelyből a műsorvezető információhoz juthat a konferálásnál.


A páros salsa versenyen javasolt stíluselemek:
- Kubai Salsa Casino,
- Son Cubano
- L.A. Salsa
- Puerto Rico Salsa
- New Yorki vonalas Salsa
- Kolumbiai salsa, Dél-amerikai
- Reggaeton elemek

A Salsa Rueda versenyen javasolt stíluselemek:
- Santiago de Cuba
- Havanna
- Miami style

A páros bachata versenyen javasolt stíluselemek:
- dominikai Bachata, a tánc karaktere karib stílusú

Akrobatika/Emelések:
Akrobatika és emelés NEM engedélyezett a bemutatandó páros vagy csoportos koreográfiákban, a bevonulásnál, meghajlásnál és a kivonulásnál sem engedélyezett.

Zene / Kategóriák
Páros Salsa és Páros Bachata – min. 2 perc - max. 3 perc élő zenével

Salsa Rueda Kis és Nagy csoport – min. 2,5 perc - max. 4 perc élőzenekarral vagy hozott zenével, a zene karakterének tipikus salsa ritmusúnak kell lennie, a bemutatkozásnál élőzenekaros táncolás

Pontozóbírók:
A rendezők által előre felkért táncos szakemberek.

Pontozóbírói szempontok:
zeneiség, koreográfia, összkép, térhasználat, előadott mozdulatok, karakter, összhang, egységesség

Eredményszámítás a skating system alapján, a döntőben helyrepontozás.

Díjazás:
Döntős helyezetteknek oklevél, érem, kupa, egyéb nyeremények (vacsora meghívó, balatoni hétvége, sétahajózás, egyéb tárgynyeremények).

Rajtszám
A rajtszámot a helyszínen kapják meg a versenyzők. A rajtszámot jól látható módon kell felhelyezni, a páros salsában és bachata-ban a fiú, Salsa Ruedában a vezető táncos viseli.
Helye: Hátul a hát közepén vagy nadrágszárra erősítve (biztosítótű legyen mindenkinél)

A verseny forgatókönyve július 19. szerdától lesz elérhető és letölthető.
Több kategóriában induló versenyzők részéről kérjük előre jelezzék, hogy melyik számokban táncolnak még, hogy a forgatókönyv ennek figyelembevételével készülhessen el. Páros salsa és bachata táncokban, valamint Salsa Ruedában lehet más és más partnerrel is versenyezni!

A páros versenyek élőzenével lesznek lebonyolítva, játszik a LOBO LATINO zenekar Zalaegerszegről.
A Salsa Rueda verseny élőzenekarral vagy hozott CD-vel kerül lebonyolításra, a csoportoknak a vezénylővel erre kell megoldaniuk a programjukat.

Verseny tervezett lebonyolítási menetrendje a versenyzők és a csoportok számára:
1. páros versenyzők érkezéskor regisztráltatják magukat, a Salsa Rueda csoport vezetők egyeztetik az előre leadott névsort, létszámot
2. a Salsa Rueda csoport vezetők megkeresik a LOBO LATINO zenekart és megbeszélik velük a zenei számot vagy a kész zenei CD lemezt leadják feléjük audio vagy mp3 formátumban, 1 db CD-n 1 db zenei szám lehet rajta.
3. 14:00-14:45-ig gyakorlási lehetőség, 14:45-től a forgatókönyvnek megfelelően a versenyzők fellépő ruhában várják a műsorvezető konferálását
4. a műsorvezető felkonferálása és a zene megszólalása után minden páros elkezdi a táncot, ha szükséges lesz a létszám miatt,akkor több tánc körben lesz a verseny, ruedában minden csapat önállóan saját zenére mutatja be a koreográfiát
5. páros táncoknál több pár nevezése esetén elődöntő,döntő, nagyobb létszámnál elődöntő vagy akár selejtező fordulókban lesz a verseny, Rueda-ban is hasonlóan.
6. a zenei szám végén meghajlás és levonulás a tánctérről
7. a verseny végén valamennyi döntős versenyző páros és csoport felkészül az eredményhirdetésre

Öltözőhelységek:
A versenyzők az erre a célra kialakított helységekben öltözhetnek.

Rendezőség/Szakmai vezető:
A rendezőség segíti a verseny minél gördülékenyebb lebonyolítását. A versenyzők figyelemmel kísérik a versenyen a tánctérre történő behívást a rendezők által kijelölt személlyel. Bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel kapcsolatban a szakmai vezetőt keresik.

Műsorvezető
A forgatókönyvnek megfelelően a versenyzők produkcióját felkonferálja, vezeti a verseny menetét, ill. minden a versennyel kapcsolatos hivatalos bejelentés rajta keresztül történik.

Tánctér
A tánctér: 40X20 m homokos talajon belül lesz kialakítva 20X12m tánc terület
A tánctér borítása: a fonyódi strandon található homokos foci pályán, ennek megfelelően mezítláb táncol mindenki (balett cipő használata engedélyezett).

Fényviszonyok:
A helyszínen mivel a verseny nyári délutáni időpontra van tervezve, ezért ezt a szempontot fontos figyelembe venni,hogy szabadég alatt, napsütésben történik a verseny lebonyolítása. Eső esetén a verseny NEM kerül megrendezésre.

Kellékhasználat:
A versenyen kiegészítő kellékek használata engedélyezett, , sapka, kendő, sál, de minden olyan eszköz használata, amely balesetveszélyes lehet pld.: égő cigaretta, szivar, gyertya, tűzijáték…stb, TILOS

Táncruhák:
A versenyzők egyéni, tetszőleges kosztümben, bármilyen díszített vagy nem díszített ruházatban léphetnek a homokos talajú tánctérre.
Fontos!
Mivel szabadtéren kerül lebonyolításra a verseny és napsütéses idő várható, gondoljon mindenki arra, hogy olyan színű és fazonú fellépő ruhában jöjjön, amely a fényviszonyokban és az esetleges melegben is viselhető.

Zenei újrakezdés:
Ha szükséges, akkor a szakmai vezető megítélésétől függően a versenyzőknek újra kell kezdeniük a versenyprogramjukat, pld. zenekari vagy technikusi hiba vagy lemaradt a páros az adott körben. Legfeljebb egy újrakezdés engedélyezett egy tánc körben.

Magatartás/Viselkedés:
A rendezőség minden versenyzőtől, induló csoporttól, vezetőtől, kisérőtől elvárja a sportszerű viselkedést. Kizárják a versenyből azt a párost vagy csoportot, amelyik bármilyen módon, de szándékosan zavarja a versenyt.

Sérülés
A versenyzők a helyszíni nevezésnél vállalják és megértik, hogy a versenyen való indulás esetlegesen sérülésveszéllyel járhat, főleg a homokos talajon történő táncolás miatt, ezért sem a verseny rendezője, sem a helyszín, sem a szakmai vezető nem vonhatók felelősségre esetleges sérülés, vagy a versenyen való részvétel bármilyen egyéb káros következménye esetén.
Az induló csoportok vezetői vállalják, hogy tájékoztatják a csapat minden tagját erről a tényről.
Ha a verseny alatt a versenyző, megsérül, akkor a versenyző vagy a csoport vezetője kötelezően jelenteni a balesetet vagy betegséget a verseny szervezőinek, hogy azok mihamarabb intézkedhessenek az orvosi ellátásról. A versenyző nevezésével kijelenti, hogy a verseny indulási feltételeit elolvasta, megértette és azokat magára és a csapatára nézve, kötelezőnek ismeri el.

A Strand Salsa Bajnokságra a nevezés:
1) Páros táncokhoz fiú-lány név, elérhetőség (telefon,e-mail) város, klub, egyesület neve, ha nincs klub,egyesület tartozás, akkor nem szükséges megadni
2) Salsa Rueda csoportoknál melyikben szeretnének indulni (Kis csoport, Nagy Csoport) fiú-lány nevek, koreográfus vagy vezető neve, elérhetőség (telefon, e-mail) város,klub, egyesület neve, ha nincs klub,egyesület tartozás, akkor nem szükséges megadni,

Nevezés e-mail: dimenzio91@gmail.com
Szakmai vezető: Futó Károly Tel: +36 70 590 7075

Facebook oldal:

A rendezők a változtatás jogát fenntartják!
Kft.
szervező

Futó Károly
szakmai vezető

Saturday, 01. July 2017, World, Bélatelepi nap

from 01. July 2017 - 14:00 till 22:00
7 people attending
Action description
Részletek hamarsan
صورتك وأنت صغير

صورتك وأنت صغير

Tuesday 01. January 2019
4387 shares
Open Bar Na Banca De Refresco Do Chaves

Open Bar Na Banca De Refresco Do Chaves

Thursday 31. May 2018
6125 shares
Pra  que arrumar a cama se vou dormir outra vez ?
Monday 30. December 2069
1939 shares
Totale Sonnenfinsternis am 03.09.2081
Wednesday 03. September 2081
8336 shares
Petrol Girls - Salt Bath - Le Ham Slappers
Saturday 28. April 2018
12 shares
Countryman's Fair 2018
Sunday 05. August 2018
41 shares
Find more interesting actions
Get recommendations for actions based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me actions suited for meNot now